شگردهای جاسوسی موساد -1

شگردهای جاسوسی موساد -1

شگردهای جاسوسی موساد -1

مقدمه:

سرویس اطلاعاتی موساد  وابسته به رژیم اشغالگر قدس بنام اسرائیل، سالیان درازی است با تکیه بر همکاری های سایر سازمان های کشورهای حامی  این رژیم  توانسته است با بهره گیری از  پول – زن – تهدید – و دروغ و ارعاب  و انواع حیله های فریب … افراد زیادی را به کام جاسوسی و خیانت بر علیه کشورشان بکشاند. وبگاه تحلیل ایرانی در نظر دارد در طی سلسله گزارش هایی مستند به اینگونه اقدامات خیانت بار رژیم صهیونیستی بپردازد.

متلاشی شدن یک باند جاسوسی خانوادگی موساد در ترکیه

روزنامه‌ی ترکیه‌ای صباح گزارش داد سازمان اطلاعات مرکزی ترکیه (میت) یک تیم جاسوسی خانوادگی ترکیه‌ای را که برای سرویس جاسوسی اسرائیل در آلمان، گرجستان و ترکیه فعالیت می‌کردند، متلاشی کرده است.

این حلقه‌ی جاسوسی متهم به تعقیب و تصویربرداری از افرادی با ملیت خارجی به نفع موساد شده‌اند.

مقامات ترکیه سرکرده‌ی این گروه خانوادگی را که هدایت همسر، دخترخوانده، پسر و خواهر زنش را برعهده داشت، دستگیر کردند.

طبق اعترافات این شخص، وی در سال ۲۰۰۶ میلادی یک شرکت بیمه راه‌ اندازی کرد و برای هزار شرکت در ترکیه درخواست همکاری فرستاد، از بین این شرکت‌ها یک شرکت که مرکزش در آلمان بود از وی خواست به‌عنوان یک کار تحقیقاتی در ازای دریافت اجرت قابل توجه یک کامیون را در ترکیه پیدا کند. او پس از آن یک شرکت تحقیقاتی مشاوره‌ای تاسیس کرد.

به گفته‌ی توملوکالی از سال ۲۰۱۱ شخصی بنام ژورگ در ازای مبالغ قابل توجهی از وی درباره جمع ‌آوری اطلاعات از برخی اشخاص در ترکیه، گرجستان، آلمان و لبنان درخواست‌هایی کرده و حتی یک بار با وی در یک رستوران در وین دیدار کرده و سپس به صورت مرتب از طریق ایمیل یا اسکایپ با هم در ارتباط بودند.

اولین درخواست ژورگ از توملوکالی یک جمع‌آوری ساده بود اما بعداً او را به خارج از کشور فراخواند و در سال 2011 در وین با هم دیدار کردند.

بعدها مامور دیگری هدایت توملوکالی را برعهده گرفت و در سال‌های 2017، 2018 و 2019 در زوریخ، برلین و وین با او ملاقات کرد. هر دو مامور موساد به دلایل امنیتی از حضور در ترکیه خودداری می‌کردند و قرارهای خود را در کشور ثالث برگزار می‌کردند. از آنجا که توملوکالی پاسپورت آلمانی داشت برای سفر به کشورهای اروپایی محدودیتی نداشت.

به گزارش صباح، تیم تومکالی از پروتون میل و سرویس ایمیل رمزگذاری شده برای ارتباط و انتقال اطلاعات جمع ‌آوری شده استفاده می‌کردند. بخشی از اطلاعات نیز به صورت حضوری تحویل داده شده.

این گروه دستمزد خود را به صورت نقدی یا در حساب بانکی‌شان دریافت می‌کردند.

 انتشار جزئیات عضوگیری موساد در ترکیه

سازمان اطلاعات و امنیت ملی ترکیه در خصوص دستگیری افرادی مظنون به جاسوسی برای موساد در این کشور جزئیاتی را منتشر کرده که نحوه‌ی جذب این افراد قابل توجه است.

این سازمان در گزارش خود آورده است که موساد با انتشار آگهی‌های شغلی مبهم در رسانه‌های اجتماعی تماس‌های اولیه را برای جذب جاسوس و خبرچین‌ برقرار می‌کرده است.

این گزارش سپس می‌افزاید: از افرادی که نسبت به این آگهی‌ها ابراز علاقه کنند و به آن پاسخ دهند، خواسته می‌شود در ماموریت‌هایی کوتاه ‌مدت به منظور انجام برخی اقدامات همچون جمع‌ آوری اطلاعات، تحقیق، تصویربرداری و فیلم‌برداری از اهدافی مشخص، نظارت، قرار دادن دستگاه‌ های موقعیت ‌یاب روی وسایل نقلیه‌ ی موردنظر، حمله، سرقت، آتش‌سوزی ‌های تبهکارانه، ارعاب و باج‌گیری شرکت کنند.

روزنامه دیلی صباح چاپ ترکیه نیز در گزارشی که به همین موضوع اختصاص یافته، آورده است: موساد، افرادی را از طریق آگهی ‌های شغلی مشکوک با قراردادهای کوتاه‌ مدت در ترکیه استخدام کرده و آنها را که اغلب اتباع خارجی هستند برای شناسایی فلسطینی‌ های مقیم این کشور و جاسوسی از آنها به کار می‌گیرد.

دیلی صباح در گزارش خود می‌افزاید که موساد برای جذب نیروهای بالقوه به منظور دستیابی به اهداف اطلاعاتی و تخریبی خود به آگهی‌های شغلی مبهم در رسانه‌ های اجتماعی یا چت ‌روم‌ های آنلاین متوسل شده است.

در این آگهی‌ ها معمولا جزئیات زیادی از فرصت شغلی پیشنهاد شده به متقاضیان ارائه نمی‌ شود و ماموران موساد پس از استخدام افراد، از طریق تلگرام و واتس ‌اپ با آنها مرتبط شده و وظایف محوله را برایشان شرح می ‌دادند.

 

عوامل موساد با ملاحظات امنیتی زیاد و تنها از طریق ارتباطات کتبی با افراد استخدام شده تماس برقرار می‌ کردند و پرداخت‌ های مالی به افراد تنها از طریق پیک‌ ها یا واسطه ‌ها انجام می‌شد.

به گفته ‌ی منابع نزدیک به سازمان اطلاعات و امنیت ملی ترکیه، موساد هم ‌چنین برای جلوگیری از ردیابی نقل و انتقالات مالی، به ارزهای دیجیتال و پرداخت ‌های الکترونیکی روی آورده بودند.

پیک‌ ها و واسطه‌ هایی که پول و یا دیگر موارد را میان عوامل موساد و خبرچین ‌های جابه‌ جا می‌ کردند نیز از طریق آگهی‌ های شغلی در رسانه‌های اجتماعی استخدام شده و نسبت به محرمانه بودن این مراودات کاملاً توجیه شده بودند.

سرویس‌ اطلاعاتی اسرائیل برای جلوگیری از شناسایی توسط اطلاعات ترکیه و تامین امنیت عوامل خود، جدا از «کارکنان کوتاه مدت»، افراد دیگری را نیز به خدمت گرفته و با آنها در خارج از کشور ملاقات کرده بود.

ماموران سرویس ‌های اطلاعاتی اسرائیل افراد ماهر جذب شده را با فرستادن به تعطیلات مجلل و اقامت در هتل‌ های لوکس خارج از کشور فریب می‌ دادند و آنها را تحت آزمایش‌ با پلی ‌گراف یا همان دستگاه «دروغ ‌سنج»، قرار می‌دادند.

عوامل موساد به افرادی که در خارج از کشور با آنها ملاقات می ‌کردند پول نقد می‌دادند و به آنها کمک می‌ کردند تا با کیسه‎ های مخصوص طراحی شده، این پول را بدون آنکه در گمرک شناسایی شود، به ترکیه برگردانند.

ادامه مطلب …

منبع:متسا

اسرائیلجاسوسجاسوسیرژیم صهیونیستیموساد
Comments (0)
Add Comment