انعکاس 40

ایران در نگاه مطبوعات خارجی

انعکاس 40

ایران  در نگاه مطبوعات خارجی

مطالعه همزمان مهمترین یادداشت ها ؛ در رسانه های دنیا، با موضوع ایران؛ می تواند به ما کمک کند تا بهتر بر  فضای حاکم بر امپراتوری تبلیغاتی جهان در این رابطه اشرافیت پیدا کنیم.

در همین راستا وبگاه تحلیل ایرانی  با همکاری بعضی از موسسات و اندیشکده ها(رسانه و قائم) اقدام به انتشار تعدادی از این یادداشت ها می نماید.

باز نشر این یادداشت ها به معنای تایید محتوای آنها نیست.

یادداشت های تحلیلی پیش رو از بین ۵۰ اندیشکده مطرح جهان و خبرگزاری های بین المللی با محوریت مسائل و موضوعات مرتبط با ایران انتخاب و ترجمه شده است.

برخی از اندیشکده های شاخص و پایگاه های خبری بین المللی عبارتند از:

مرکز مطالعات راهبردی و بین الملل آمریکا (CSS) ، مرکز امنیت نوین آمریکا (CNAS)، مرکز ویلسون، موسسه واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک، شورای روابط خارجی آمریکا، شورای آتلانتیک، چیم هاوس، بنیاد دفاع از دموکراسی، بنیاد هرینج، بنیاد اعانه کارنگی برای صلح بین الملل، اندیشکده رند، اندیشکده بروکینگر، اندیشکده آمریکن اینترپرایز، اندیشکده صهیونیستی بگین سادات، موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل،  فارین پالیسی فارین افرز ، روزنامه واشنگتن پست، روزنامه نیویورک تایمز، روزنامه وال استریت ژورنال، روزنامه های ارتش،  روزنامه جروزالم پست،  روزنامه یدیعوت آحارونوت، روزنامه اسرائیل هیوم، روزنامه تایمز اسرائیل، پایگاه اینترنتی نشنال اینترست و…..

انعکاس 40

 

منبع عنوان چکیده
رای الیوم: ۱۳ مارس آیا برنامه هسته ای ایران طرح خاورمیانه جدید را با مانع مواجه خواهد کرد؟ بررسی های به عمل آمده در مورد طرح آمریکایی خاورمیانه جدید ثابت میکند که یکی از پیامدهای حتمی این طرح آن است که ایران خود را به عنوان یک کشور هسته ای اعلام نماید؛ زیرا ارزیابی های دقیق به عمل آمده ثابت می کند با اورانیوم غنی شده به میزان ۹۰ درصد موجود در اختیار تهران میتوان ۵ تا ۶ بمب هسته ای تولید کرد آن هم با توجه به فناوری هایی که پیونگ یانگ در زمینه طراحی چنین بمبهایی در اختیار تهران قرار داده است.
الجزیره: ۱۶ مارس فروپاشی ۷۰ درصد تجارت میان افغانستان و پاکستان…. جایگزینی بنادر ایران تجارت کابل با اسلام آباد بخاطر محدودیتهای اعمال شده در مورد کالاهای افغانستان در بنادر پاکستان تقریبا ۷۰ درصد کاهش یافته است و همین امر باعث شده تا بازرگانان و تجار افغانستانی به ایران و کشورهای آسیای میانه روی بیاورند.
اندیشکده کارنگی ۲۶ مارس ۲۰۲۴ چگونه برای یافتن فرمول سیاستی مناسب در مقابل ایران تلاش کرده است؟ یافتن فرمول مناسب چالش برانگیز است و ما از زمان انقلاب برای پیدا کردن این فرمول در حال مبارزه بوده ایم در روزهای پس از گروگان گرفتن دیپلماتهای آمریکایی و سایر پرسنل کاخ سفید کارتر یک تیم بحران را گرد هم آورد تا به نحوه تأثیرگذاری بر رفتار ایران فکر کند. توصیه ارائه شده به او شامل ترکیبی از فشار و دیپلماسی بود. ما در چهل و پنج سال گذشته به طور مداوم از برخی از نسخه های این فرمول استفاده کرده ایم.
نیویورک تایمز: ۲ آوریل ۲۰۲۴ حمله به دمشق تشدید جنگ اعلام نشده اسرائیل با ایران است ایران وعده انتقام جویی بزرگ را میدهد و خطر اشتباه محاسباتی همیشه وجود دارد. اما با توجه به مخاطراتی که برای هر دو کشور وجود دارد، نه اسرائیل و نه ایران خواهان یک جنگ بزرگ نیستند، حتی اگر آنها برای برتری در غزه و جنوب لبنان فشار بیاورند.
العربي الجديد؛ 5 آوریل آیا اسراییل واقعا تصور میکند ایران پاسخ حمله دمشق را خواهد داد؟ مقامات دولت اشغالگر اسراییل به دستکم گرفتن تهدیدهای ایران عادت کرده اند. اما این بار متفاوت به نظر می رسد. به این دلیل که عملیات طوفان الاقصی شکل گرفته توسط جنبش حماس در هفتم اکتبر گذشته به اسراییل یک درس فراموش نشدنی داد مبنی بر اینکه در ارتباط با مسائل امنیتی و جنگ نباید هیچ سناریویی را بعید بداند.
العربي الجديد؛ ۶ آوریل ۲۰۲۴ از گروه جیش العدل” ایران و برجسته ترین حملات آن چه می دانیم؟ عملیات گروه جیش العدل علیه نیروهای ایران علی سالهای اخیر به ویژه پس از اعتراضات شکل گرفته در ایران در اواخر سال ۲۰۲۲ به طرز چشمگیری افزایش یافت و ترورهایی در استان سیستان و بلوچستان انجام دادند این استان از ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۲ شاهد تنش های مستمر است.

 

اسرائیلافغانستانایرانبازرگانیپاکستانجیش العدلحماسغزههسته ای
Comments (0)
Add Comment