تحلیل ایرانی
بررسی و تحلیل
مرضیه ضیغمی

انعکاس 32

ایران در نگاه مطبوعات خارجی

0

انعکاس 32

ایران  در نگاه مطبوعات خارجی

منبع عنوان چکیده
آتلانتیک

۲۹ ژانویه

الیوت کوهن

ایران قابل آشتی نیست

 

رویکرد سیاست تقسیم شده محدود و ساده لوحانه آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران همچنان با شکست مواجه است. ایالات متحده باید چیز جدیدی را امتحان کند.

 

موسسه واشنگتن ۳۱ ژانویه و لس آنجلس تایمز

مایکل سینگ متیو لویت

تنها راه برای توقف حماس جلوگیری از بازسازی ایران است

 

تهران ممکن است به سادگی گروه حماس را احیا یا آن را با گروه نیابتی تروریست دیگری جایگزین سازد، بنابراین واشنگتن و شرکای آن باید جریان تسلیحات و حمایت مالی غیر رسمی ایران از عناصر افراطی در کرانه باختری و غزه را مختل کنند.

 

موسسه واشنگتن

۲ فوریه

اندرو جی تیبلر

امپراتوری مبارز ایران در خاورمیانه

 

هر چه درگیری های جمهوری اسلامی و گروههای نیابتی این کشور با ایالات متحده و اسرائیل تشدید شود، خطرات برداشتن گامی اشتباه بیشتر میشود.

 

الشرق الاوسط

۲ فوریه ۲۰۲۴

آریل کوهن

 

شی جی پینگ و دریای سرخ از ایران محافظت کنیم یا اقتصاد چین؟

 

کمپین بمباران ایالات متحده علیه نیروهای نیابتی ایران که بیش از ۸۵ هدف را در پاسخ به حمله اخیر هواپیماهای بدون سرنشین در اردن که منجر به کشته شدن سه آمریکایی و زخمی شدن ده ها نفر شد مورد حمله قرار داد، خطر وقوع یک آتش افروزی در منطقه را در پی دارد. این بحران پس از حملات حوثی ها به خارج از یمن به کشتیهای تجاری در دریای سرخ آغاز شد که زنجیره تامین را مختل هزینه های بیمه و حمل و نقل دریایی را افزایش داد و خطر بروز رکود جهانی را ایجاد کرد.
موسسه میدل ایست

۳ فوریه

نویسنده: داگلاس لاندن

راه جنگ با ایران با حسن نیت و اشتباهات محاسباتی جدی هموار شده است

 

یک حمله هوایی که احتمالاً توسط اسرائیل انجام شده است پنج افسر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در دمشق در ۲۰ ژانویه کشته است و تهران نیز از طریق نیروهای نیابتی عراق با موشکهایی علیه پایگاه هوایی الاسد در عراق دست به اقدام تلافی جویانه زد. به گفته فرماندهی مرکزی ایالات متحده (CENTCOM) در حالی که اکثر موشک ها رهگیری شدند. برخی از پدافند هوایی رد شده  و به پایگاه اصابت کردند و باعث آسیب مغزی به دست کم سه نفر از نیروهای نظامی شدند.
الجزیره: ۵ فوریه

 

از سرگیری همکاری نظامی میان ایران و سودان… اقدام تاکتیکی یا ائتلاف راهبردی؟

 

همکاری نظامی میان ایران و سودان پس از گذشت ماه ها بعد از سرگیری روابط میان آن دو به طور رسمی در اکتبر ۲۰۲۳ و قطع بودن مناسبات دوجانبه به مدت هفت سال تهران بهیاد در اختیار ارتش سودان قرار داد.توافقنامه ایران و عربستان با میانجی گری چین باعث شد تا خارطوم از تنگنای از سرگیری روابط خود با تهران خارج شود زیرا به دنبال یورش به سفارت عربستان در تهران در ژانویه ۲۰۱۶ سودان اقدام به قطع روابط خود با جمهوری اسلامی ایران کرد.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.