تحلیل ایرانی
بررسی و تحلیل
مرضیه ضیغمی

انعکاس 22

ایران و جنگ غزه از نگاه برخی مطبوعات خارجی

0

 

انعکاس 22

ایران و جنگ غزه از نگاه برخی مطبوعات خارجی

 

منبع عنوان چکیده
ایندیپدنت؛ ۵ نوامبر آیا راه حل دو کشوری را ایران می پذیرد؟ ایران طرح غیر الزامی مجمع عمومی سازمان ملل مبنی بر برپایی دو کشور فلسطین و اسرائیل را به رسمیت شناخته است؟آقای حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل اختصاص یافته جهت رای گیری در خصوص طرح قطعنامه ارائه شده از سوی اردن به نمایندگی از سوی جهان عرب به منظور برقراری آتش بس بشردوستانه در نوار غزه اصول چهارگانه ثابت سیاست دولت متبوع خود و نظام اسلامی در ایران را تبیین نمود که عبارتند از: ….
الاهرام؛ ۷ نوامبر چگونگی حضور سپاه قدس در جنگ غزه

 

در واقع میتوان گفت ظاهر نشدن قاآنی در صحنه تحولات در حال حاضر بر اساس یک اقدام برنامه ریزی شده انجام گرفته است. به عبارت دیگر عدم مشارکت علنی وی در کشمکش کنونی و پیام های مبادله شده میان ایران از یک سو و آمریکا و اسراییل از سوی دیگر اقدامی است که نظام ایران آن را در پیش گرفته است و میتوان چهار علت و عامل اساسی برای آن ذکر کرد: ….
القدس العربی؛ ۸ نوامبر مواضع آینده ایران در جنگ غزه

 

برای بیش از چهار دهه از عمر انقلاب امام خمینی، مسئله فلسطین هسته اصلی گفتمان ایران بود و خود امام خمینی نیز پس از وقوع انقلاب خود در سال ۱۹۷۹ گفت: «اگر ما دستی در مسئله فلسطین نداشته باشیم همه سیاست های ما بی ارزش است.» بدون شک ایران از مقاومت فلسطین حمایت کرده و در ازای افزایش محبوبیت خود در جهان اهل تسنن از این امر سود برده است و حماس را جزو محور مقاومت قرار داد که از گروههای شبه نظامی هوادار ایران تشکیل یافته است. این امر برای ایران یک نوع تبلیغات مثبت به همراه داشت. پس از شعله ور شدن جنگ طوفان الاقصی نگاهها متوجه ایران شد و همگی در انتظار اظهارات سران این کشور باقی ماندند تا موضع شان را در مورد جنگ دریابند اما تا کنون ایران در یک نقطه ثابت قرار گرفته و هیچ تغییری در موضع خود ایجاد نکرده است. این موضع مبتنی بر موارد ذیل است که عبارتند از:

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.